Tallers antirumors

Des de fa uns anys els rumors sobre les persones immigrades s’han escampat ràpidament entre la ciutadania, malmetent les relacions entre els veïns i veïnes. Amb el propòsit de contribuir a aturar aquesta xacra, hem dissenyat i impartit diversos tallers antirumors en els que utilitzem diferents metodologies per sensibilitzar a tot tipus de destinataris.

Infants, adolescents, joves, adults i gent gran estan tots convidats a reflexionar i dialogar sobre els rumors i les seves conseqüències i a aprendre a aturar-los amb alguns dels nostres tallers: «Vacuna’t contra els rumors», «I tu com ho veus?», «Rumors de pedra», «El calaix dels records», «Diversitat i convivència», entre d’altres.

Si sou de Barcelona, ens els podeu demanar de manera gratuïta a través del Catàleg d’Activitats Antirumors de l’Ajuntament de Barcelona. Si sou d’altres municipis de la província, ens els podeu demanar a través del catàleg d’activitats de sensibilització de la Diputació de Barcelona. O si ho preferiu, ens podeu contactar de manera directa, a través del nostres Catàleg d’Activitats de Formació i Sensibilització.