Equip

Rodrigo Prieto

Rodrigo Prieto

Cofundador i director de continguts

Més informació

Soci fundador i director de continguts de l’Institut Diversitas. Sóc Doctor en Psicologia Social de la Universitat Autònoma de Barcelona i Llicenciat en Comunicació Social de la Universitat de Santiago de Xile. Els meus àmbits d’expertesa són les diversitats/desigualtats de gènere i LGTBI+, i les d’origen i cultural, així com les perspectives interseccional i d’igualtat de tracte i no discriminació (ITND).

Sobre aquestes temàtiques -els darrers 15 anys- he dissenyat i executat diverses activitats formatives i de sensibilització, així com processos comunitaris, de recerca i assessoraments per a diferents persones, grups i organitzacions. Sóc un apassionat de les arts escèniques, especialment del teatre social, sobre el qual tinc amplis coneixements i el practico fa anys tant a títol personal com a eina professional. El compromís, l’optimisme i la creativitat caracteritzen la manera d’abordar les problemàtiques socials en les que ens impliquem.

Pau Ayabarrena

Pau Ayabarrena

Tècnica de formació

Més informació

Soc graduada en Estudis Socioculturals de Gènere i màster en Investigació i Intervenció Psicosocial a la Universitat Autònoma de Barcelona. El meu recorregut acadèmic, social i personal s’ha vist més enfocat en els àmbits del feminisme, les bisexualitats i les no monogàmies, sempre des d’una perspectiva interseccional. He participat en projectes de realitats trans i d’inclusió laboral i educativa de dones romanís.

Col·laboro amb l’Institut Diversitas com a tallerista i formadora, treballant amb grups d’alumnat, professorat, associacions i Ajuntaments.

Elena Caballé

Elena Caballé

Cofundadora i directora tècnica

Més informació

Sòcia fundadora i directora tècnica de l’Institut Diversitas. He cursat estudis de Ciències Empresarials a la Universitat de Barcelona i sóc Tècnica de Grau Superior en Administració i Comerç. Vaig participar al primer Programa WISE (Woman Innovators for Social Business in Europe). Tinc una àmplia experiència en el disseny, coordinació i organització de projectes i programes formatius, de sensibilització i d’acció comunitària i en la gestió d’equips.

He col·laborat com a tècnica de projectes amb la Fundació Jaume Bofill i he dirigit i col·laborat amb diferents entitats del Tercer Sector. He estat vinculada al mon educatiu des de sempre, per diferents vies i confio plenament en la capacitat de tothom per aprendre, només cal trobar el què i el com.

Aina Huguet

Aina Huguet

Tècnica de projectes i de suport a direcció

Més informació

Sóc llicenciada en disseny d’interiors (BAU), graduada en Educació Social (UOC) i tinc més de 7 anys d’experiència professional en administració, comptabilitat i gestió d’Entitats no lucratives. Tinc experiència en dinamització de grups, en coordinació d’equips, en gestió econòmica d’associacions derivada de la meva tasca voluntària a diferents entitats durant més de 15 anys.

La meva formació ha estat sempre molt interdisciplinar i això m’ha permès treballar en diferents àmbits i diversos projectes. Soc una persona versàtil i en aquests moments la meva incorporació a l’equip de l’Institut Diversitas com a Tècnica de suport a direcció em permet conciliar la meva vida personal amb la vida professional.

Alba Rovira

Alba Rovira

Tècnica de recerca i formació

Més informació

Sóc graduada en Sociologia per la Universitat de Barcelona, apassionada per la gestió de la diversitat i la inclusió. He participat com a investigadora social en diversos projectes sobre diversitat i creixement sostenible vinculats amb la Direcció General d’Afers Religiosos i diverses universitats. Em motiva treballar per a una transformació social on el gènere sigui un eix transversal. Col·laboro amb l’Institut Diversitas en projectes de recerca aplicada.

Sam Blàzquez

Sam Blàzquez

Coordinador de projectes i gestor digital

Més informació

Soci i coordinador de projectes. Llicenciat en Antropologia, Geografia i amb estudis superiors d’informàtica. Màster en Gestió de la ciutat i urbanisme, i postgrau en SIG.

Gestor de projectes socials en l’àmbit d’educació, migracions i desenvolupament TIC. Ha estat professor de secundària, investigador en tècniques qualitatives i col·laborador de diferents institucions de caire social.

Griselda Lloret

Griselda Lloret

Tècnica de formació i d'Aprenentatge Servei

Més informació

Col·laboro amb l’Institut Diversitas com a formadora i dinamitzadora de grups en centres educatius. En els projectes que participo utilitzo la metodologia del Teatre dels i les Oprimides, concretament el Teatre Fòrum i el reportatge comunitari.

Crec en la transformació social mitjançant en el suport mutu, des d’una consciència transfeminista i interseccional, per visibilitzar i cercar alternatives d’autodefensa davant les violències quotidianes.

Col·laboradores

Caterine Galaz

Caterine Galaz

Més informació

Nací en Santiago de Chile. Viví en Barcelona entre 2001 y 2014. Soy académica de la Universidad de Chile y Coordinadora del Núcleo I+D de Estudios Críticos de la diversidad. Soy Doctora en Ciencias de la Educación y Magister en Ciencias de la Educación (UAB), Magister en Políticas Sociales y Gestión Local (ARCIS) y Licenciada en Comunicación Social (USACH). Mis líneas de investigación son: migraciones trasnacionales, diversidades, políticas e intervención social, género, acción colectiva y movimientos sociales. Soy Coordinadora del Institut Diversitas en América Latina.

Aurea Ayón

Aurea Ayón

Adriana Cabeceran

Adriana Cabeceran

Chandra Kala Clemente

Chandra Kala Clemente

Més informació

Sóc doctora en Antropologia Social per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb una àmplia experiència en investigacions de l’àmbit social. Les meves àrees d’especialització inclouen la diversitat familiar, l’adopció internacional i els drets de les persones adoptades. Actualment, treballo com a tècnica d’interculturalitat. Col·laboro amb l’Institut Diversitas en el projecte «Situa’t davant l’adopció». La motivació personal i professional és contribuir a la construcció d’una societat més justa.

Clara Yélamos

Clara Yélamos

Més informació

Col·laboro amb l’Institut Diversitas com a formadora i dinamitzadora de grups en centres educatius. Soc graduada en Estudis Socioculturals de Gènere i amb un recorregut social, personal i acadèmic enfocat en el transfeminisme, l’activisme LGBTI i la interseccionalitat.

Crec en la pedagogia com una de les principals eines de transformació social i gran part de la meva trajectòria professional s’ha desenvolupat en aquest sector, sempre de la mà dels feminismes i les metodologies horitzontals i comunitàries. He participat en anàlisis de projectes pedagògics amb perspectiva de gènere i treballat en el desenvolupament de propostes socioeducatives para l’erradicació de les violències masclistes i LGTBIQ+fòbiques.

Ivan Piredda

Ivan Piredda

Més informació
Vaig néixer a Sardenya, Itàlia. Sóc Graduat en Pedagogia (Universita degli Studi di Cagliari), Master en teoria i pràctica del documental creatiu (UAB), Màster en fotografia creativa (IDEP), creador de Inweddings. Tinc una àmplia experiència en direcció de fotografia en diversos documentals. Professor d’audiovisuals a Innova’t Educació. Col·laboro amb l’Institut Diversitas en la realització de vídeos dels diferents projectes.
Noé G. Montuenga

Noé G. Montuenga

Més informació
Als 38 vaig travessar la crisi dels 40. I em vaig reciclar com a professional, canviant la meva especialització laboral en comunicació i màrqueting social per a ONGs. Vaig començar a estudiar dinamització comunitària i formar-me en les eines del teatre dels i les oprimides. Treballo com a autònom en projectes propis i com a col·laborador extern de col·lectius i institucions, com ara a l’Institut Diversitas, dissenyant processos i intervencions amb enfocaments interseccional i de gènere, adaptats a diversos objectius i fent servir diferents metodologies amb grups molt diversos (LGTBI, persones grans, joves..). Des de fa alguns anys sento (i em fa feliç) que he integrat els meus coneixements i interessos personals, socials, culturals i polítics aplicant-los a la meva quotidianitat laboral: facilitar processos d’empoderament de persones i grups per aconseguir una transformació social real i duradora.