«Fem un te»

És un espai periòdic de trobada i diàleg per els i les membres de la Xarxa Barcelona Antirumors orientat a promoure el coneixement mutu, la reflexió sobre el tema que ens uneix i la col·laboració. Ho vam proposar per iniciativa pròpia després de la 5ª Assemblea de la xarxa, realitzada al gener de 2016.

El principal objectiu és conèixer-nos entre les entitats i promoure que sorgeixin sinèrgies així com generar debats sobre diferents temes i situacions d’actualitat de la ciutat que sovint generen situacions de discriminació a causa de la diversitat cultural.

Des de que vam començar a reunir-nos hem tingut ocasió de conèixer en profunditat la Fundació La Roda, el Banc del Temps, Apropem-nos, la situació dels menors migrants no acompanyats, el Sindicat Popular de Venedors Ambulants, l’Associació Ciutadana Anti-Sida de Catalunya, la Plataforma Tanquem els CIE’s, SOS Racisme, Nakeramos, Diomcoop, Metges del Món, l’Associació Antropologies, AMBHIN, Audir, CEPAIM, ACATHI, Diàlegs de Dona, entre d’altres.

En aquest enllaç podeu veure els vídeos de les trobades.