Activitats online

Des de l’Institut Diversitas hem creat una sèrie d’activitats en format virtual per aquelles persones, entitats, administracions, empreses i centres educatius que prefereixin dur-les a terme en aquest format. La metodologia que emprem és oberta, dinàmica, interactiva i amb l’ús de materials digitals per incentivar el debat.

Si necessiteu una activitat especifica a mida (taller, formació o assessorament), no dubteu en contactar amb nosaltres. Podem fer adaptacions d’activitats presencials i crear-ne de noves en funció de necessitats específiques.

Tallers

Els nostres tallers estan relacionats amb diferents dimensions de la diversitat, tant per promourela, com per combatre la seva discriminació, en coherència amb totes les nostres línies d’acció i amb una durada d’una o dues sessions.

Cursos

Les nostres formacions se centren en transmetre continguts i eines per entendre i gestionar la diversitat en un sentit ampli i emprant metodologies innovadores durant vàries sessions.

Assessoraments

Dissenyem, executem o avaluem accions, projectes, programes o plans relacionats amb la diversitat en diversos contextos territorials o institucionals.

Requisits tècnics

  • Indispensable disposar de connexió a Internet de banda ampla, càmera i micròfon per poder establir una videoconferència grupal.
  • Preferentment ordinador o tauleta. No recomanem l’ús de telèfons mòbils.
  • Disposar d’un dispositiu de connexió per cada persona participant.
  • Suggerim revisar la informació en detall de cada activitat on s’informarà si cal algun altre requisit específic.